Privacy Policy

Please scroll down for the English version of our Privacy Policy

 

GALERIJOS „VARTAI“ PRIVATUMO POLITIKA

Galerija „Vartai“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome. 

  1. Privatumo politika 

Mūsų privatumo politika atsakys į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite klausimų, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta toliau.

 

Prašome atidžiai perskaityti mūsų Privatumo politikas:

 

[Privatumo politika interneto svetainės ir socialinių tinklų profilių lanktyojams]

[Slapukų politika]

[Privatumo politika paklausimus pateikiantiems asmenims]

[Privatumo politika naujienlaiškių prenumeratoriams]

[Vaizdo stebėjimo privatumo politika]

[Privatumo politika kandidatams]

 

 2. Mūsų kontaktai

Jei turite klausimų, komentarų ar skundų dėl to, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jeigu Jums reikalinga pagalba, prašome kreiptis į mus el. paštu galerija@galerijavartai.lt

 

 3. Mano teisės

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus, antrame punkte nurodytais kontaktais. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms gali taikomos teisės aktų numatytos sąlygos ir išimtys: 

  • pateikti prašymą atkleisti apie Jus turimą informaciją;
  • pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;
  • pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus;
  • pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;
  • ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą;
  • pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis arba perkelti juos į kitą bendrovę;
  • atšaukti duotą sutikimą;
  • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt). 

 GALERIJOS „VARTAI“ PRIVATUMO POLITIKA INTERNETO SVETAINĖS IR SOCIALINIŲ TINKLŲ PROFILIŲ LANKYTOJAMS 

 

Paskutinė atnaujinimo data: 2020.08.07

 

Galerija „Vartai“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

  1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

 

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikoje 13 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia Bendroves, nurodytas Privatumo politikos 2 skyriuje.

 2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą? 

 

Už Jūsų asmens duomenų apsaugą yra atsakingos šios Bendrovės:

Viešoji įstaiga „Menų vartai“

Juridinio asmens kodas: 126149714

Adresas: Vilniaus g. 39, Vilnius

galerija@galerijavartai.lt

+370 (657) 82 409

MB galerija „Vartai“

Juridinio asmens kodas: 120193337

Adresas: Vilniaus g. 39, Vilnius

galerija@galerijavartai.lt

+370 (657) 82 409

 3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

 

Mes teikiame viešą prieigą prie interneto svetainės galerijavartai.com (toliau – „Svetainė“), ją palaikome bei tobuliname. Dėl šių priežasčių mes naudojame slapukus. Daugiau informacijos apie mūsų Svetainėje naudojamus slapukus galite rasti slapukų politikoje.  Mes taip pat teikiame viešą prieigą prie mūsų socialinių tinklų paskyrų šiuose socialiniuose tinkluose: Facebook, Instagramir LinkedIn. Šie socialiniai tinklai gali naudoti slapukus, kaip tai nurodyta jų privatumo politikose (prašome paspausti ant nuorodų aukščiau, jei norite sužinoti daugiau apie socialinių tinkle naudojamus slapukus).

 

Jei pateiksite mums paklausimą, skundą ar prašymą vienu iš Svetainėje nurodyti el. pašto adresų, paštu, mes Jūsų duomenis saugosime kaip tai nurodyta privatumo politikoje paklausimus, prašymus, skundus pateikiantiems asmenims.

 

Jei pateiksite mums savo gyvenimo aprašymą ar kitą informaciją apie save siekdami sudaryti su mumis darbo sutartį, mes Jūsų duomenis saugosime ir naudosime kaip tai nurodyta privatumo politikoje kandidatams.

 4. Kokią informaciją renkate, naudojate ir saugojate apie mane? 

 

Jums naršant mūsų Svetainėje renkame tik iš joje veikiančių slapukų gaunamus anoniminius duomenis apie Jūsų naršymo mūsų Svetainėje tendencijas, demografinius duomenis.

 5. Ar naudojate slapukus?

 

Taip. Mes naudojame slapukus, kaip nurodyta Slapukų politikoje.

 6. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

 

Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes Jūs sutikote, kad būtų įjungti slapukai (BDAR 6 str. 1 d. a p.).

 7. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

 

Jautri informacija apie Jus, naršant mūsų svetainę, nėra renkama.

 8. Ar vykdote automatinį sprendimų priėmimą ar profiliavimą pagal informaciją apie mane?

 

Automatinis sprendimų priėmimas nėra vykdomas, jūs nesate profiliuojamas.

 9. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

 

Informacija apie slapukų surinktus duomenis galime dalintis su mūsų paslaugų teikėjais, teikiančiais mums Svetainės palaikymo bei aptarnavimo paslaugas, ta apimtimi, kuri būtina užtikrinant tinkamą interneto puslapio veikimą.

 10. Ar dalinatės mano informacija su subjektais, esančiais už Europos ekonominės erdvės (Europos ekonominę erdvę sudaro visos ES valstybės narės bei Norvegija, Islandija, Lichtenšteinas)  ribų?

 

Mes Jūsų informacija su subjektais esančiais už Europos ekonominės erdvės ribų nesidaliname.

 11. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

 

Informaciją susijusią su slapukais saugome kaip tai nurodyta slapukų politikoje.

 12. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

 

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus, kaip tai nurodyta 13 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos teisės aktų numatytos sąlygos ir išimtys.

 

  • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;
  • pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;
  • pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:
  • Jūsų duomenis tvarkome sutikimo pagrindu;
  • Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;
  • Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;
  • Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;
  • mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;
  • pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;
  • ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų įmonėje, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;
  • pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;
  • bet kuriuo metu atšaukti duotą sutikimą dėl slapukų parsiuntimo į Jūsų įrenginį. Tai galite padaryti ir nesikreipdami į mus, o pakeisdami Jūsų naudojamos naršyklės nustatymus;
  • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

 13. Kaip galite man padėti?

 

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jei Jums reikalinga pagalba, prašome kreiptis el. paštu galerija@galerijavartai.lt

 

GALERIJOS „VARTAI“ SLAPUKŲ POLITIKA

Paskutinė atnaujinimo data: 2020.08.07

 

  1. Kas yra slapukai?

 

Slapukai yra maži tekstiniai failai, saugomi Jūsų įrenginio (pvz., kompiuterio, mobiliojo telefono, planšetės) naršyklėje, kai Jūs naršote interneto svetainėse. Kitos technologijos, įskaitant duomenis, kuriuos išsaugome Jūsų interneto naršyklėje ar įrenginyje, su Jūsų įrenginiu susijusius identifikatorius bei kitą programinę įrangą, naudojamos panašiais tikslais. Slapukai plačiai naudojami, kad svetainės veiktų arba veiktų geriau ir veiksmingiau. Šioje politikoje visos minėtos technologijos vadinamos „slapukais“. 

 2. Kodėl jūs naudojate slapukus?

 

Mes naudojame slapukus:

  • nuolat tobulinti svetainę, kad jį būtų jums dar patrauklesnė;
  • analizuoti kaip vartotojai naudojasi mūsų svetaine;
  • stebėti svetainės lankomumo pokyčius.

 3. Kokių tipų slapukai gali būti?

 a) Griežtai privalomi slapukai 

 

Šie slapukai svetainėje yra būtini, kad vartotojas galėtų naršyti ir naudotis svetainės funkcijomis, pvz., įsiminti formose įvestą informaciją, kai vartotojas pereina nuo vieno puslapio prie kito naršymo seanso metu. Be griežtai privalomų slapukų taptų neįmanoma teikti tam tikras svetainės paslaugas, o svetainė veiktų ne taip sklandžiai, kaip turėtų. Šie slapukai nerenka jokios informacijos rinkodaros tikslais ir neįsimena, kur jūs lankėtės internete.

 b) Analitiniai slapukai

Analitiniai slapukai renka informaciją apie svetainės naudojimą ir padeda tobulinti svetainės veikimą. Pavyzdžiui, analitiniai slapukai gali parodyti, kuriuose puslapiuose lankomasi dažniausiai, padėti registruoti svetainėje vykstančius nesklandumus ir parodyti, ar svetainėje rodoma reklama yra veiksminga. Analitiniai slapukai nerenka asmeninės vartotojų informacijos ir visa šių slapukų surinkta informacija yra apibendrinta ir anonimiška.

 c) Funkciniai slapukai

Funkciniai slapukai leidžia svetainei įsiminti jūsų pasirinkimus ir pateikti patobulintų bei labiau jūsų poreikiams pritaikytų funkcijų. Funkciniai slapukai taip pat įsimena jūsų padarytus pakeitimus, pvz., tam tikro tinklalapio individualizavimą, taip pat kitais atvejais, pvz., kai žiūrite vaizdo įrašą ar mūsų tinklalapyje paliekate komentarą. Funkciniai slapukai neseka jūsų veiksmų kitose svetainėse.

 d) Reklaminiai slapukai

 Reklaminiai slapukai naudojami rodyti daugiau įdomių skelbimų, kurie labiau atitinka jūsų interesus, arba apriboti skelbimų skaičių tose pačiose skelbimų parodose jūsų lankomoje svetainėje. Šis slapukų tipas taip pat naudojamas kampanijos efektyvumui įvertinti. Šie slapukai gali būti naudojami siekiant atsiminti, ką veikėte interneto svetainėje.

 4. Kokius slapukus jūs naudojate?

 Mes naudojame šiuos slapukus:

 

SLAPUKO KATEGORIJA

SLAPUKO PAVADINIMAS

SLAPUKO GALIOJIMO LAIKAS

SLAPUKO TIKSLAS

Analitiniai slapukai

_ga

2 metai

Šie slapukai yra Google Analytics sistemos dalis. Slapukai naudojami norint atskirti unikalius vartotojus, kliento identifikatoriui priskiriant atsitiktinai sugeneruotą numerį. Jis įtraukiamas į kiekvieną svetainės užklausą ir naudojamas svetainės lankomumo analizei, seansų ir kampanijų duomenims apskaičiuoti.

_gat_

1 minutė

_gid

1 diena

_gat_artlogic_tracker

1 minutė

Artlogic svetainių kūrimo įrankio naudojamas analitinis slapukas, skirtas atskirti unikalius vartotojus, kliento identifikatoriui priskiriant atsitiktinai sugeneruotą numerį. Jis įtraukiamas į kiekvieną svetainės užklausą ir naudojamas svetainės lankomumo analizei, seansų ir kampanijų duomenims apskaičiuoti.

Griežtai privalomi slapukai

splash_screen_disabled

15 minučių

Tinkamam svetainės atvaizdavimui

 5. Kaip galiu valdyti slapukus?

Galite kontroliuoti slapukų naudojimą, pakeitę naršyklės nustatymus, o taip pat, mūsų svetainės įrankyje, kuris leidžia Jums priimti ar atsisakyti tam tikrų kategorijų slapukų. Dėl daugiau informacijos prašome patikrinti naudojamos naršyklės kūrėjo interneto puslapį.

 

Atkreipkite dėmesį, kad trindami slapukus arba juos išjungdami ateityje galite nepasiekti tam tikrų mūsų svetainės dalių ar funkcijų. Jei pakeisite slapukų nustatymus, tai gali paveikti ir kitas jūsų lankomas svetaines.

 

GALERIJOS „VARTAI“ PRIVATUMO POLITIKA ASMENIMS SIUNČIANTIEMS PAKLAUSIMUS, PRAŠYMUS, SKUNDUS

Paskutinė atnaujinimo data: 2020.08.07

Galerija „Vartai“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

 

    1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikoje 13 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

 2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą? 

 

Mes esame:Viešoji įstaiga „Menų vartai“

Juridinio asmens kodas: 126149714

Adresas: Vilniaus g. 39, Vilnius

El. pašto adresas: galerija@galerijavartai.lt;

Tel. Nr.: +370 (657) 82 409.

 3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

 

Mes tvarkome gautas užklausas, prašymus ir skundus, taip pat, rengiame atsakymus į juos. Dėl šios priežasties mes turime rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus. 

 4. Kokią informaciją renkate, naudojate ir saugojate apie mane? 

 

Kai pateikiate mums užklausą, prašymą ar skundą, mes renkame šiuos duomenis:

  • kontaktinius duomenis, kuriais pateikėte užklausą, prašymą ar skundą;
  • užklausos, prašymo ar skundo tema;
  • užklausos, prašymo ar skundo data;
  • užklausos, prašymo ar skundo turinys;
  • prie užklausos, prašymo ar skundo pridėti failai;
  • Jūsų vardas ir pavardė;
  • atsakymas į Jūsų paklausimą;
  • kita informacija, kurią pateikėte pats.

 5. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

 

Pateikdami paklausimą mūsų svetainėje nurodytais kontaktiniais el. pašto adresais ar paštu turėtumėte mums nurodyti savo vardą, pavardę, el. pašto adresą ar kitą kontaktinį duomenį, paklausimo temą bei turinį bei paklausimui aktualią informaciją. Pateikus paklausimą, gali būti prašoma pateikti papildomos informacijos apie Jus, kad galėtume tinkamai atsakyti į Jūsų paklausimą.

 6. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

 

Mes renkame ir saugome informaciją apie Jus teisėtai, nes: 

  • jei pateikiate mums užklausą, prašymą ar skundą dėl tarp mūsų sudarytos sutarties ar siekdami – šie duomenys renkami sutarčių vykdymo ar sudarymo tikslais (BDAR 6 str. 1 d. b p.);
  • mes turime vykdyti teisinę prievolę saugoti paklausimus, prašymus, skundus (BDAR 6 str. 1 d. c p.).

 7. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

 

Jautri informacija apie Jus nėra renkama ir prašome mums tokios informacijos neteikti. Jei tokią informaciją mums pateiksite, laikysime, kad davėte sutikimą tokiems Jūsų asmens duomenims tvarkyti (BDAR 9 str. 2 d. a p.).

 8. Ar vykdote automatinį sprendimų priėmimą ar profiliavimą pagal informaciją apie mane?

 

Automatinis sprendimų priėmimas nėra vykdomas, Jūs nesate profiliuojamas.

 9. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

 

Informacija apie Jus gali būti perduota: 

  • teisines paslaugas teikiančioms bendrovėms, advokatų kontoroms, kiek tai reikalinga mūsų teisėtų interesų gynybai;
  • savo paslaugų teikėjams, pvz.:komunikacines, duomenų saugyklų, dokumentų valdymo ir saugojimo sistemų bei panašias paslaugas teikiančioms įmonėms, prisiimančioms teisės aktų asmens duomenų apsaugos srityje numatytus įsipareigojimus dėl konfidencialumo ir saugumo;
  • auditus ar patikrinimus atliekantiems privatiems subjektams ir/ar valstybės ar savivaldybių institucijoms, prisiimantiems įsipareigojimus duomenų apsaugos srityje dėl duomenų neatskleidimo.

 10. Ar dalinatės mano informacija su subjektais, esančiais už Europos ekonominės erdvės (Europos ekonominę erdvę sudaro visos ES valstybės narės bei Norvegija, Islandija, Lichtenšteinas) ribų?

 

Jūsų duomenimis, su subjektais esančiais už Europos ekonominės erdvės ribų, nesidaliname.

 11. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

 

Jūsų informacija bus saugoma:

  • jei jūsų užklausą susijusi su sutartimi kurią esame sudarę ar planuojame sudaryti – Jūsų informaciją saugosime 10 metų po sutarties pabaigos;
  • jei mums pateikėte skundą, prašymą ar kitokį pranešimą, jį saugosime vadovaudamiesi Lietuvos vyriausiojo archyvaro patvirtinta Bendrųjų dokumentų saugojimo terminų rodykle – 1 metus nuo sprendimo mūsų bendrovėje priėmimo.

 12. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

 

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus, kaip tai nurodyta 13 skyriuje. Atkreipiame dėmesį, kad šioms teisėms gali būti taikomos įstatymų numatytos išimtys bei ribojimai.

 

  • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;
  • pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;
  • pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:
  • Jūsų duomenis tvarkome sutikimo pagrindu;
  • Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;
  • Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;
  • Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;
  • mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;
  • pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;
  • ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų įmonėje, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;
  • pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;
  • bet kuriuo metu atšaukti duotą mums duotą sutikimą;
  • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

 13. Kaip galite man padėti?

 

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jei Jums reikalinga mūsų pagalba, prašome kreiptis el. paštu galerija@galerijavartai.lt. 

 

GALERIJOS „VARTAI“PRIVATUMO POLITIKA NAUJIENLAIŠKIŲ PRENUMERATORIAMS

 

Paskutinė atnaujinimo data: 2020.08.07

 

Galerija „Vartai“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome.

 

    1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

 

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikoje 13 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia Bendroves, nurodytas Privatumo politikos 2 skyriuje.

 2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą? 

 

Už Jūsų asmens duomenų apsaugą yra atsakingos šios Bendrovės:

Viešoji įstaiga „Menų vartai“

Juridinio asmens kodas: 126149714

Adresas: Vilniaus g. 39, Vilnius

galerija@galerijavartai.lt

+370 (657) 82 409

MB galerija „Vartai“

Juridinio asmens kodas: 120193337

Adresas: Vilniaus g. 39, Vilnius

galerija@galerijavartai.lt

+370 (657) 82 409

 

 3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

 

Mes norime Jums siųsti savo naujienlaiškius, kurių siuntimui galime paprašyti Jūsų sutikimo arba jį galite duoti užsiprenumeruodami naujienlaiškį mūsų interneto puslapyje. Dėl šios priežasties mes turime rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus. Atkreipiame dėmesį, kad savo sutikimą galėsite bet kada atšaukti susisiekdami su mumis arba paspausdami ant tam skirtos nuorodos gautame naujienlaiškyje.

 4. Ar renkate informaciją apie mane iš kitų šaltinių?

 

Naujienlaiškių siuntimo tikslu informacijos apie Jus iš kitų šaltinių nerenkame.

 5. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

 

Siekdami gauti mūsų naujienlaiškį turėtumėte mums pateikti savo el. pašto adresą ir vardą.

 6. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

 

Naujienlaiškių siuntimo tikslu mes remiamės Jūsų sutikimu kaip teisiniu pagrindu (BDAR 6 str. 1 d. a p.).

 7. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

 

Jautrios informacijos apie Jus nerenkame. 

 8. Ar vykdote automatinį sprendimų priėmimą ar profiliavimą pagal informaciją apie mane?

 

Automatiniai sprendimai nėra priimami. Jūs nesate profiliuojamas.

 9. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

 

Informacija apie Jus gali būti perduodama mūsų paslaugų teikėjams – naujienlaiškių siuntimo platformoms, duomenų saugyklų, informacijos valdymo sistemų ir panašias paslaugas teikiančioms įmonėms, prisiimančioms teisės aktų asmens duomenų apsaugos srityje numatytus įsipareigojimus dėl konfidencialumo ir saugumo.

 10. Ar dalinatės mano informacija su subjektais, esančiais už EEE (Europos ekonominę erdvę sudaro visos ES valstybės narės bei Norvegija, Islandija ir Lichtenšteinas) ribų?

 

Nesidaliname.

 11. Kiek laiko saugosite informaciją apie mane?

 

Informaciją apie Jus saugosime 3 metus. Atkreipiame dėmesį, kad baigiantis šiam terminui galime Jūsų paprašyti atnaujinti duota sutikimą ilgesniam laikotarpiui.

 12. Kokios mano teisės?

 

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus, kaip tai nurodyta 13 skyriuje. Atkreipiame dėmesį, kad šioms teisėms gali būti taikomos teisės aktų numatytos išimtys bei ribojimai.

 

  • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;
  • pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;
  • pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:
  • Jūsų duomenis tvarkome sutikimo pagrindu;
  • Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;
  • Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;
  • Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;
  • mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;
  • pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;
  • ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;
  • pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;
  • bet kuriuo metu atšaukti duotą sutikimą;
  • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

 13. Kaip galite man padėti?

 

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jei Jums reikalinga mūsų pagalba, prašome kreiptis el. paštu galerija@galerijavartai.lt

 

GAERIJOS „VARTAI“ VAIZDO STEBĖJIMO PRIVATUMO POLITIKA

 

Paskutinė atnaujinimo data: 2020.08.07

 

Galerija „Vartai“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome.

 

  1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

 

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikoje 12 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia Bendroves, nurodytas Privatumo politikos 2 skyriuje.

 2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą? 

 

Už Jūsų asmens duomenų apsaugą yra atsakingos šios Bendrovės:

Viešoji įstaiga „Menų vartai“

Juridinio asmens kodas: 126149714

Adresas: Vilniaus g. 39, Vilnius

[galerija@galerijavartai.lt

+370 (657) 82 409

MB galerija „Vartai“

Juridinio asmens kodas: 120193337

Adresas: Vilniaus g. 39, Vilnius

galerija@galerijavartai.lt

+370 (657) 82 409

 3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

 

Mes siekiame apsaugoti savo turtą nuo vagysčių ar sugadinimo/sunaikinimo ir dėl to įsidiegėme vaizdo stebėjimo kameras galerijos patalpose. 

 4. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

 

Jums nereikia mums pateikti jokios informacijos.

 5. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

 

Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes mes turime teisėtą interesą saugoti savo turtą (BDAR 6 str. 1 d. f p.).

 6. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

 

Jautrios informacijos apie Jus nerenkame.

 7. Ar priimate automatinius sprendimus? Ar mane profiliuojate?

 

Automatiniai sprendimai nėra priimami, Jūs nesate profiliuojamas.

 8. Ar kam nors perduodate informaciją apie mane?

 

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis, juos galime perduoti žemiau nurodytiems duomenų gavėjams:

  • valstybės ir vietos savivaldos institucijoms (pvz.: Valstybinei mokesčių inspekcijai ir pan.), tais atvejais ir ta apimtimi, kaip tai numatyta teisės aktuose;
  • teisėsaugos institucijoms, kiek tai reikalinga teisėtų interesų gynybai;
  • teisines paslaugas teikiančioms bendrovėms, advokatų kontoroms, kiek tai susiję su teisėtų interesų gynyba;
  • mūsų paslaugų teikėjams, pvz.: duomenų saugyklų paslaugas teikiančioms įmonėms ar įstaigoms, prisiimančioms teisės aktų asmens duomenų apsaugos srityje numatytus įsipareigojimus dėl konfidencialumo ir saugumo.

 9. Ar perduodate informaciją apie mane už Europos ekonominės erdvės (Europos ekonominę erdvę sudaro visos ES valstybės narės, Norvegija, Islandija ir Lichtenšteinas) ribų?

 

Informacija apie Jus už Europos ekonominės erdvės ribų nėra perduodama.

 10. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

 

Vaizdo stebėjimo duomenis saugome 4 kalendorines dienas.

 11. Kokios mano teisės?

 

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus, kaip tai nurodyta 12 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos teisės aktų numatytos sąlygos ir išimtys.

 

  • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;
  • pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;
  • pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:
  • Jūsų duomenis tvarkome sutikimo pagrindu;
  • Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;
  • Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;
  • Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;
  • mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;
  • pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;
  • ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtu interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;
  • pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;
  • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

 12. Kaip galite man padėti?

 

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Su mumis galite susisiekti el. pašto adresu galerija@galerijavartai.lt.

 

GALERIJOS „VARTAI“ PRIVATUMO POLITIKA KANDIDATAMS

 

Paskutinė atnaujinimo data: 2020.08.07

 

Galerija „Vartai“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

 

    1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

 

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikoje 12 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

 2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą? 

 

Mes esame:Viešoji įstaiga „Menų vartai“

Juridinio asmens kodas: 126149714

Adresas: Vilniaus g. 39, Vilnius

El. pašto adresas: galerija@galerijavartai.lt;

Tel. Nr.:+370 (657) 82 409.

 3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

 

Jūs siekiate su mumis sudaryti daro sutartį. Kada galėtumėme tinkamai įvertinti Jūsų kandidatūrą, turime rinkti, naudoti bei saugoti informaciją apie Jus.

 4. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

 

Kandidatų atrankos procese, norėdami įsidarbinti mūsų bendrovėje, turėtumėte mums pateikti toliau nurodytą informaciją apie save:

  • identifikacinius duomenis;
  • kontaktinius duomenis;
  • duomenis apie savo darbo patirtį;
  • duomenis apie savo kvalifikaciją;
  • kitą informaciją, kuri Jūsų nuomone, gali būti Jums naudinga atrankos procese.

 5. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

 

Mes renkame ir saugome informaciją apie Jus teisėtai, nes mes siekiame įvertinti Jūsų tinkamumą pareigoms mūsų įstaigoje užimti, prieš sudarydami su Jumis darbo sutartį (BDAR 6 str. 1 d. b p.).

 6. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

 

Jautri informacija apie Jus nėra renkama ir prašome mums tokios informacijos neteikti. Jei tokią informaciją mums pateiksite, laikysime, kad davėte sutikimą tokiems Jūsų asmens duomenims tvarkyti (BDAR 9 str. 2 d. a p.).

 7. Ar vykdote automatinį sprendimų priėmimą ar profiliavimą pagal informaciją apie mane?

 

Automatinis sprendimų priėmimas nėra vykdomas, Jūs nesate profiliuojamas.

 8. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

 

Informacija apie Jus gali būti perduota mūsų paslaugų teikėjams, pvz.:IT, komunikacines, duomenų saugyklų, dokumentų valdymo, dokumentų saugojimo ir panašias paslaugas teikiančios įmonės, prisiimančioms teisės aktų asmens duomenų apsaugos srityje numatytus įsipareigojimus dėl konfidencialumo ir saugumo.

 9. Ar dalinatės mano informacija su subjektais, esančiais už Europos ekonominės erdvės (Europos ekonominę erdvę sudaro visos ES valstybės narės bei Norvegija, Islandija, Lichtenšteinas) ribų?

 

Jūsų duomenimis, su subjektais esančiais už Europos ekonominės erdvės ribų, nesidaliname.

 10. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

 

Jūsų informacija bus saugoma iki atrankos pabaigos.

 11. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

 

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus, kaip tai nurodyta 12 skyriuje. Atkreipiame dėmesį, kad šioms teisėms gali būti taikomos įstatymų numatytos išimtys bei ribojimai.

 

  • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;
  • pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;
  • pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:
  • Jūsų duomenis tvarkome sutikimo pagrindu;
  • Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;
  • Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;
  • Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;
  • mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;
  • pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;
  • ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų įmonėje, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;
  • pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;
  • bet kuriuo metu atšaukti duotą mums duotą sutikimą;
  • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

 12. Kaip galite man padėti?

 

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jei Jums reikalinga mūsų pagalba, prašome kreiptis el. paštu galerija@galerijavartai.lt.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

PRIVACY POLICY OF GALLERY "VARTAI"

 

Gallery “Vartai” cares about your privacy. We comply with the European Union's General Data Protection Regulation (GDPR) and other laws that protect your information, which we collect, use and store. 

 

  1. Privacy Policy:

Our Privacy Policy will answer all of the most important question about how we collect, use and store information about you. If you have any further questions, we are ready to assist you as described below.

Please read our Privacy Policy carefully:

[Privacy Policy for Website and Social Network Profile Visitors]

[Cookie Policy]

[Privacy Policy for Inquirers]

[Privacy Policy for our Newsletter Subscribers]

[Video Surveillance Privacy Policy]

[Privacy Policy for Candidates]

 

2. Our contact information:

If you have any questions, comments or complaints about how we collect, use and store information about you, we are ready to assist you. If you need any help, please contact us via email: galerija@galerijavartai.lt

3. My rights:

If you wish to take any of the steps listed below, please contact us (the contacts are listed in the second point). Note that the following rights may be subject to legislative conditions and exceptions:

  • submit a request to restore the information that we have available about you; 
  • submit a request to correct the information that we have available about you;
  • submit a request to delete the information that we have available about you;
  • make a request to restrict access to information that we have available about you or its deletion;
  • dispute the collection, use and storage of your information;
  • submit a request to export your data or transfer it to another company;
  • withdraw the given consent;
  • submit a complaint to the State Data Protection Inspectorate (more information at vdai.lrv.lt). 

PRIVACY POLICY FOR VISITORS OF THE WEBSITE AND SOCIAL NETWORK PROFILES OF GALLERY “VARTAI”

 

Last updated: 2020.08.07

 

Gallery “Vartai” cares about your privacy. We comply with the European Union's General Data Protection Regulation (GDPR) and other laws that protect your information, which we collect, use and store. 

 

  1. How should I read this Privacy Policy?

 

This Privacy Policy will answer key questions about how we collect, use and store information about you. If you have any questions or any part of this notice is unclear, we are ready to assist you as described in Section 13 of this Privacy Policy. Please note that any form of the word “we” in this Privacy Policy stands for the Companies listed in Section 2 of the Privacy Policy.

 2. Who is responsible for protecting my information?

 

The following Companies are responsible for the protection of your personal data:

Public Institution “Menų vartai“

Legal entity code: 126149714

Address: Vilniaus g. 39, Vilnius

galerija@galerijavartai.lt

+370 (657) 82 409

Small Partnership Gallery „Vartai“

Legal entity code: 120193337

Address: Vilniaus g. 39, Vilnius

galerija@galerijavartai.lt

+370 (657) 82 409

 

 3. Why do you collect information about me?

 

We provide public access to the website galerijavartai.com (hereinafter referred to as the “Website”), maintain and improve it. For these reasons, we use cookies. You can find more information about the cookies used on our Website in the Cookie Policy. We also provide public access to our social networking accounts on the following social networks: Facebook, Instagram and LinkedIn. These social networks may use cookies as described in their privacy policies (please click on the links above to learn more about the cookies used on social networks).

 

If you submit an inquiry, complaint or request to one of our e-mail addresses provided on the Website, we will protect your data as specified in the privacy policy for persons who submit inquiries, requests, complaints.

 

If you provide us with your CV or other information about yourself in order to enter into an employment contract with us, we will protect and use your data as set out in the Privacy Policy for Candidates.

 4. What information about me do you collect, use and store?

 

When you browse our Website, we only collect anonymous data from your browsing cookies about your browsing trends and demographics.

5. Do you use cookies?

 

Yes, we use cookies as indicated in our Cookie Policy.

 6. What is the legal basis for collecting information about me?

 

We collect information about you legally because you have agreed to the use of cookies (Article 6 (1) (a) of the GDPR).

 7. Do you collect sensitive information about me?

 

Sensitive information about you is not collected while browsing our website.

8. Do you perform automatic decision making or profiling based on information about me?

 

Automatic decision making is not performed and you are not being profiled.

 9. Do you share my information with other entities?

 

We may share information about the data collected using cookies with our service providers, who provide us with Website support and service, to the extent necessary to ensure the proper functioning of the Website.

10. Do you share my information with entities outside the European Economic Area (the European Economic Area is made up of all EU Member States plus Norway, Iceland, Liechtenstein)?

 

We do not share your information with entities outside the European Economic Area.

11. How long do you store information about me?

 

We store cookie-related information as indicated in the Cookie Policy.

12. What can I do about my information in your company?

 

If you would like to take any of the actions listed below, please contact us as described in Chapter 13. Please note that these rights are subject to statutory conditions and exceptions. 

  • apply for access to available information about you if we process your personal data from which we can identify you;
  • submit a request to correct or supplement the available information about you;
  • make a request for deletion when:
  • we process your data on the basis of consent;
  • we process your data illegally;
  • your data is processed on the basis of our legal interest and you dispute our legal interest;
  • your data is no longer needed to achieve the purposes for which it was collected;
  • we have a legal obligation to delete information about you;
  • make a request to us to restrict the processing of information stored about you when you dispute the accuracy of the data or object to the processing, you do not consent to the deletion of unlawfully processed data or you need the data to make, enforce or defend legal claims;
  • to challenge the collection, use and storage of your information in our company when we process your data in accordance with a legal interest as the basis for data processing;
  • submit a request to export your data if you have provided us with the data in a systematic, commonly used format and have given your consent to the processing of such data or in case we have to process this data in order to fulfill the contract with you;
  • revoke your consent to download cookies to your device at any time. You can do this without contacting us, but by changing the settings of the browser you are using;
  • to submit a complaint to the State Data Protection Inspectorate (more information at vdai.lrv.lt).

 13. How can you help me?

 

If you have any questions, comments or complaints related to how we collect, use and store information about you, we are ready to help you. If you need help, please contact us via email (galerija@galerijavartai.lt).

 

COOKIE POLICY OF GALLERY “VARTAI”

 

Last updated: 2020.08.07

 

  1. What are cookies?

 

Cookies are small text files that are stored in the browser of your device (eg computer, mobile phone, tablet) when you browse websites. Other technologies, including data stored on your web browser or device, identifiers associated with your device, and other software, are used for similar purposes. Cookies are widely used to make websites work or to function better and more efficiently. In this policy, all of the above technologies are referred to as "cookies".

2. Why do you use cookies?

 

We use cookies:

  • to constantly improve our website and make it more appealing to you;
  • to analyse how browsers use our website;
  • to observe changes in website traffic.

3. What types of cookies are there?

 

(a) Strictly mandatory cookies

 

These cookies are necessary for the user to browse and use the functions of the website, such as memorizing the information entered in the forms when the user moves from one page to another during the browsing session. Without strictly mandatory cookies, it would become impossible to provide certain website services and the website would not run as smoothly as it should. These cookies do not collect any information for marketing purposes and do not remember where you visited the internet.

 

(b) Analytical cookies

 

Analytical cookies collect information about the use of the website and help to improve its performance. For example, analytics cookies can show you which pages are most frequently visited, help us record problems with the site and show whether the site's ads are effective. Analytical cookies do not collect users' personal information and all information collected by these cookies is aggregated and anonymous.

 

(c) Functional cookies

 

Functional cookies allow the website to remember your choices and provide enhanced features that are more tailored to your needs. Functional cookies also remember the changes you make, such as personalizing a particular webpage, as well as in other cases, such as when you watch a video or leave a comment on our webpage. Functional cookies do not track your actions on other websites.

 

(d) Advertising cookies

 

Advertising cookies are used to show more interesting ads that are more relevant to your interests, or to limit the number of ads in the same ad impressions on the site you are visiting. This type of cookie is also used to evaluate the effectiveness of the campaign. These cookies can be used to remember what you did on the website.

4. What cookies do you use?

 

We use the following cookies:

Cookie category

Name of the cookie

VALIDITY OF THE COOKIE

Purpose of usage

Analytical cookies

_ga

2 years

These cookies are part of the Google Analytics system. Cookies are used to distinguish unique users by assigning a randomly generated number to a customer identifier. It is included in each site query and is used to analyse site traffic, as well as to calculate session and campaign data.

_gat_

1 minute

_gid

1 day

_gat_artlogic_tracker

1 minute

An analytical cookie used by the Artlogic website development tool distinguishes unique users by assigning a randomly generated number to a customer identifier. It is included in each site query and is used to analyse site traffic, calculate session and campaign data.

Strictly mandatory cookies

splash_screen_disabled

15 minutes

These are used for proper display of the site.

5. How can I manage the use of cookies?

 

You can control the use of cookies by changing your browser settings, as well as through our website tool, which allows you to accept or decline certain categories of cookies. For more information, please check the browser page of the browser you are using.

 

Please note that deleting or disabling cookies may prevent you from accessing certain parts or features of our website in the future. Changing your cookie settings may affect other websites you visit.

 

PRIVACY POLICY OF GALLERY “VARTAI” FOR PERSONS SUBMITTING INQUIRIES, REQUESTS AND COMPLAINTS

 

Last updated: 2020.08.07

 

Gallery “Vartai” cares about your privacy. We comply with the European Union's General Data Protection Regulation (GDPR) and other laws that protect your information, which we collect, use and store. 

 

  1. How should I read this Privacy Policy?

 

This Privacy Policy will answer key questions about how we collect, use and store information about you. If you have any questions or any part of this notice is unclear, we are ready to assist you as described in Section 13 of this Privacy Policy. Please note that any form of the word “we” in this Privacy Policy stands for the Companies listed in Section 2 of the Privacy Policy.

2. Who is responsible for protecting my information?

 

We are a public institution “Menų vartai“

Legal entity code: 126149714

Address: Vilniaus g. 39, Vilnius

Email: galerija@galerijavartai.lt 

Phone number: +370 (657) 82 409

3. Why do you collect information about me?

 

We handle received inquiries, requests and complaints, as well as prepare responses to them. For this reason, we must collect, use and store information about you.

4. What information about me do you collect, use and store?

 

When you submit a inquiry, request or complaint to us, we collect the following data:

  • the contact details with which you submitted the inquiry, request or complaint;
  • the subject of the inquiry, request or complaint;
  • the date of the inquiry, request or complaint;
  • the content of the inquiry, request or complaint; 
  • the files attached to the inquiry, request or complaint;
  • your name and surname;
  • the answer to your inquiry;
  • other information that you submit by yourself.

5. What information should I provide and why?

 

When submitting an inquiry using the contact emails listed on our website, you should provide us with your name, e-mail address or e-mail address, postal address or other contact details, subject and content of the inquiry and information relevant to the inquiry. After submitting the inquiry, we may ask to provide additional information about you so that we can respond appropriately to your inquiry.

6. What is the legal basis for collecting information about me?

 

We collect information about you legally because:

  • if you submit to us an inquiry, request or complaint regarding a contract made between us, data is collected for the purposes of performance or conclusion of contracts (Section 6 (1) (b) of the GDPR);
  • we have a legal obligation to store inquiries, requests and complaints (Section 6 (1) (c) of the GDPR).

 

7. Do you collect sensitive information about me?

 

Sensitive information about you is not collected and please do not provide such information to us. If you provide such information to us, we will consider that you have given your consent to the processing of such personal data of yours (Section 9 (2) (a) of the GDPR).

8. Do you perform automatic decision making or profiling based on information about me?

 

Automatic decision making is not performed and you are not being profiled.

9. Do you share my information with other entities?

 

Information about you could be shared with:

  • legal service companies and law firms, to the extent necessary to protect our legal interests;
  • service providers, such as companies providing communication, data warehousing, document management, storage system and similar services, which have confidentiality and security obligations under personal data protection legislation;
  • private entities performing audits or inspections and / or state or municipal institutions, which assume data protection obligations regarding non-disclosure of data.

10. Do you share my information with entities outside the European Economic Area (the European Economic Area is made up of all EU Member States plus Norway, Iceland, Liechtenstein)?

 

We do not share your information with entities outside the European Economic Area.

11. How long do you store information about me?

 

Your information will be stored:

  • if your request relates to a contract that we have made or plan to make, we will protect your information for 10 years after the end of the contract;
  • if you have submitted a complaint, request or other notice to us, we will protect it in accordance with the General Documents Retention Terms approved by the Office of the Chief Archivist of Lithuania - 1 year from the decision in our company.

12. What can I do about my information in your company?

 

If you would like to take any of the actions listed below, please contact us as described in Chapter 13. Please note that these rights are subject to statutory conditions and exceptions. 

 

  • apply for access to available information about you if we process your personal data from which we can identify you;
  • submit a request to correct or supplement the available information about you;
  • make a request for deletion when:
  • we process your data on the basis of consent;
  • we process your data illegally;
  • your data is processed on the basis of our legal interest and you dispute our legal interest;
  • your data is no longer needed to achieve the purposes for which it was collected;
  • we have a legal obligation to delete information about you;
  • make a request to us to restrict the processing of information stored about you when you dispute the accuracy of the data or object to the processing, you do not consent to the deletion of unlawfully processed data or you need the data to make, enforce or defend legal claims;
  • to challenge the collection, use and storage of your information in our company when we process your data in accordance with a legal interest as the basis for data processing;
  • submit a request to export your data if you have provided us with the data in a systematic, commonly used format and have given your consent to the processing of such data or in case we have to process this data in order to fulfill the contract with you;
  • revoke your consent to download cookies to your device at any time. You can do this without contacting us, but by changing the settings of the browser you are using;
  • to submit a complaint to the State Data Protection Inspectorate (more information at vdai.lrv.lt).

13. How can you help me?

 

If you have any questions, comments or complaints related to how we collect, use and store information about you, we are ready to help you. If you need help, please contact us via email (galerija@galerijavartai.lt).

 

PRIVACY POLICY OF GALLERY “VARTAI” FOR NEWSLETTER SUBSCRIBERS

 

Last updated: 2020.08.07

 

Gallery “Vartai” cares about your privacy. We comply with the European Union's General Data Protection Regulation (GDPR) and other laws that protect your information, which we collect, use and store. 

 

  1. How should I read this Privacy Policy?

 

This Privacy Policy will answer key questions about how we collect, use and store information about you. If you have any questions or any part of this notice is unclear, we are ready to assist you as described in Section 13 of this Privacy Policy. Please note that any form of the word “we” in this Privacy Policy stands for the Companies listed in Section 2 of the Privacy Policy.

2. Who is responsible for protecting my information?

 

The following Companies are responsible for the protection of your personal data:

Public Institution “Menų vartai“

Legal entity code: 126149714

Address: Vilniaus g. 39, Vilnius

galerija@galerijavartai.lt 

+370 (657) 82 409

Small Partnership Gallery „Vartai“

Legal entity code: 120193337

Address: Vilniaus g. 39, Vilnius

galerija@galerijavartai.lt 

+370 (657) 82 409

3. Why do you collect information about me?

 

We want to send you our newsletters and to do that we need your consent. You can give it by subscribing to our newsletter on our website. For this reason, we must collect, use and store information about you. Please note that you can withdraw your consent at any time by contacting us or by clicking on the link provided in the newsletter you received.

4. Do you collect information about me from other sources?

 

Considering that our aim is sending you newsletters, we do not collect information about you from other sources.

5. What information should I provide and why?

 

With the purpose of receiving our newsletter, you should provide us with your email address and name.

6. What is the legal basis for collecting information about me?

 

For the purpose of sending newsletters, we rely on your consent as the legal basis (Article 6 (1) (a) of the GDPR).

7. Do you collect sensitive information about me?

 

We do not collect sensitive information about you.

8. Do you perform automatic decision making or profiling based on information about me?

Automatic decision making is not performed and you are not being profiled.

9. Do you share my information with other entities?

 

Information about you may be passed on to our service providers, such as newsletter platforms, data warehouses, information management systems and similar service providers, which have confidentiality and security obligations under personal data protection legislation.

10. Do you share my information with entities outside the European Economic Area (the European Economic Area is made up of all EU Member States plus Norway, Iceland, Liechtenstein)?

 

We do not share your information with entities outside the European Economic Area.

11. How long do you store information about me?

 

We will keep information about you for 3 years. Please note that at the end of this period we may ask you to renew your consent for a longer period.

12. What can I do about my information in your company?

 

If you would like to take any of the actions listed below, please contact us as described in Chapter 13. Please note that these rights are subject to statutory conditions and exceptions. 

  • apply for access to available information about you if we process your personal data from which we can identify you;
  • submit a request to correct or supplement the available information about you;
  • make a request for deletion when:
  • we process your data on the basis of consent;
  • we process your data illegally;
  • your data is processed on the basis of our legal interest and you dispute our legal interest;
  • your data is no longer needed to achieve the purposes for which it was collected;
  • we have a legal obligation to delete information about you;
  • make a request to us to restrict the processing of information stored about you when you dispute the accuracy of the data or object to the processing, you do not consent to the deletion of unlawfully processed data or you need the data to make, enforce or defend legal claims;
  • to challenge the collection, use and storage of your information in our company when we process your data in accordance with a legal interest as the basis for data processing;
  • submit a request to export your data if you have provided us with the data in a systematic, commonly used format and have given your consent to the processing of such data or in case we have to process this data in order to fulfill the contract with you;
  • revoke your consent to download cookies to your device at any time. You can do this without contacting us, but by changing the settings of the browser you are using;
  • to submit a complaint to the State Data Protection Inspectorate (more information at vdai.lrv.lt).

13. How can you help me?

 

If you have any questions, comments or complaints related to how we collect, use and store information about you, we are ready to help you. If you need help, please contact us via email (galerija@galerijavartai.lt).

 

VIDEO SURVEILLANCE PRIVACY POLICY OF GALLERY “VARTAI”

 

Last updated: 2020.08.07

 

Gallery “Vartai” cares about your privacy. We comply with the European Union's General Data Protection Regulation (GDPR) and other laws that protect your information, which we collect, use and store. 

 

  1. How should I read this Privacy Policy?

 

This Privacy Policy will answer key questions about how we collect, use and store information about you. If you have any questions or any part of this notice is unclear, we are ready to assist you as described in Section 13 of this Privacy Policy. Please note that any form of the word “we” in this Privacy Policy stands for the Companies listed in Section 2 of the Privacy Policy.

2. Who is responsible for protecting my information?

 

The following Companies are responsible for the protection of your personal data:

Public Institution “Menų vartai“

Legal entity code: 126149714

Address: Vilniaus g. 39, Vilnius

galerija@galerijavartai.lt 

+370 (657) 82 409

Small Partnership Gallery „Vartai“

Legal entity code: 120193337

Address: Vilniaus g. 39, Vilnius

galerija@galerijavartai.lt 

+370 (657) 82 409

3. Why do you collect information about me?

 

We aim to protect our property from theft or damage / destruction and as a result we have installed video surveillance cameras in the gallery premises.

4. What information should I provide and why?

 

You do not need to provide us with any information.

5. What is the legal basis for collecting information about me?

 

We collect information about you legally because we have a legal interest in safeguarding your property (Section 6 (1) (f) of the GDPR).

6. Do you collect sensitive information about me?

 

We do not collect sensitive information about you.

7. Do you perform automatic decision making or profiling based on information about me?

 

Automatic decision making is not performed and you are not being profiled.

8. Do you share my information with other entities?

When processing your personal data, we may transfer it to the following data recipients:

  • state and local self-government institutions (for example: the State Tax Inspectorate, etc.), in the cases and to the extent provided for by legal acts;
  • law enforcement authorities to the extent necessary to protect legal interests;
  • companies providing legal services, law firms as far as the protection of legal interests is concerned;
  • our service providers, such as data warehousing companies or bodies with confidentiality and security obligations under personal data protection legislation.

9. Do you share my information with entities outside the European Economic Area (the European Economic Area is made up of all EU Member States plus Norway, Iceland, Liechtenstein)?

 

We do not share your information with entities outside the European Economic Area.

10. How long do you store information about me?

 

We store video surveillance data for 4 calendar days.

11. What can I do about my information in your company?

 

If you would like to take any of the actions listed below, please contact us as described in Chapter 13. Please note that these rights are subject to statutory conditions and exceptions. 

  • apply for access to available information about you if we process your personal data from which we can identify you;
  • submit a request to correct or supplement the available information about you;
  • make a request for deletion when:
  • we process your data on the basis of consent;
  • we process your data illegally;
  • your data is processed on the basis of our legal interest and you dispute our legal interest;
  • your data is no longer needed to achieve the purposes for which it was collected;
  • we have a legal obligation to delete information about you;
  • make a request to us to restrict the processing of information stored about you when you dispute the accuracy of the data or object to the processing, you do not consent to the deletion of unlawfully processed data or you need the data to make, enforce or defend legal claims;
  • to challenge the collection, use and storage of your information in our company when we process your data in accordance with a legal interest as the basis for data processing;
  • submit a request to export your data if you have provided us with the data in a systematic, commonly used format and have given your consent to the processing of such data or in case we have to process this data in order to fulfill the contract with you;
  • revoke your consent to download cookies to your device at any time. You can do this without contacting us, but by changing the settings of the browser you are using;
  • to submit a complaint to the State Data Protection Inspectorate (more information at vdai.lrv.lt).

12. How can you help me?

 

If you have any questions, comments or complaints related to how we collect, use and store information about you, we are ready to help you. If you need help, please contact us via email (galerija@galerijavartai.lt).

 

PRIVACY POLICY OF GALLERY “VARTAI” FOR CANDIDATES

 

Last updated: 2020.08.07

 

Gallery “Vartai” cares about your privacy. We comply with the European Union's General Data Protection Regulation (GDPR) and other laws that protect your information, which we collect, use and store. 

 

  1. How should I read this Privacy Policy?

 

This Privacy Policy will answer key questions about how we collect, use and store information about you. If you have any questions or any part of this notice is unclear, we are ready to assist you as described in Section 13 of this Privacy Policy. Please note that any form of the word “we” in this Privacy Policy stands for the Companies listed in Section 2 of the Privacy Policy.

2. Who is responsible for protecting my information?

 

We are a public institution “Menų vartai“

Legal entity code: 126149714

Address: Vilniaus g. 39, Vilnius

Email: galerija@galerijavartai.lt 

Phone number: +370 (657) 82 409

3. Why do you collect information about me?

 

You seek to conclude a contract with us. In order to be able to properly evaluate your candidacy, we must collect, use and store information about you.

4. What information should I provide and why?

 

During the candidate selection process for employment in our company, you should provide us with the following information about yourself:

  • identification data;
  • contact details;
  • data on your work experience;
  • details of your qualifications;
  • other information that you think may be useful to you in the selection process.

5. What is the legal basis for collecting information about me?

 

We collect and store information about you lawfully, as we seek to assess your suitability for the position in our institution before concluding an employment contract with you (Article 6 (1) (b) of the GDPR).

6. Do you collect sensitive information about me?

 

Sensitive information about you is not collected and please do not provide such information to us. If you provide such information to us, we will consider that you have given your consent to the processing of such personal data of yours (Section 9 (2) (a) of the GDPR).

7. Do you perform automatic decision making or profiling based on information about me?

 

Automatic decision making is not performed and you are not being profiled.

8. Do you share my information with other entities?

 

Information about you may be passed on to our service providers, such as IT, communications, data warehousing, document management, document storage and similar services companies, which have confidentiality and security obligations under personal data protection legislation.

9. Do you share my information with entities outside the European Economic Area (the European Economic Area is made up of all EU Member States plus Norway, Iceland, Liechtenstein)?

 

We do not share your information with entities outside the European Economic Area.

10. How long do you store information about me?

 

Your information will be stored until the end of the selection process.

11. What can I do about my information in your company?

 

If you would like to take any of the actions listed below, please contact us as described in Chapter 13. Please note that these rights are subject to statutory conditions and exceptions. 

  • apply for access to available information about you if we process your personal data from which we can identify you;
  • submit a request to correct or supplement the available information about you;
  • make a request for deletion when:
  • we process your data on the basis of consent;
  • we process your data illegally;
  • your data is processed on the basis of our legal interest and you dispute our legal interest;
  • your data is no longer needed to achieve the purposes for which it was collected;
  • we have a legal obligation to delete information about you;
  • make a request to us to restrict the processing of information stored about you when you dispute the accuracy of the data or object to the processing, you do not consent to the deletion of unlawfully processed data or you need the data to make, enforce or defend legal claims;
  • to challenge the collection, use and storage of your information in our company when we process your data in accordance with a legal interest as the basis for data processing;
  • submit a request to export your data if you have provided us with the data in a systematic, commonly used format and have given your consent to the processing of such data or in case we have to process this data in order to fulfill the contract with you;
  • revoke your consent to download cookies to your device at any time. You can do this without contacting us, but by changing the settings of the browser you are using;
  • to submit a complaint to the State Data Protection Inspectorate (more information at vdai.lrv.lt).

12. How can you help me?

 

If you have any questions, comments or complaints related to how we collect, use and store information about you, we are ready to help you. If you need help, please contact us via email (galerija@galerijavartai.lt).